Nyt fra Frimærkebanken

Salg af særkuverter 2019

Det er med stor glæde, at Frimærkebankens bestyrelse kan præsentere særkuverten, der - som traditionen byder det - udgives i anledning af Landsgildetinget.

Kuverten kan du se her:

 


 

Og den kan forudbestilles allerede fra nu og frem til og med 10. september 2019 - se nederst på siden!

Bemærk, at vi anvender alle de 5 forskellige frimærker tilfældigt fra den nye serie med Dannebrog fra PostNord, så din kuvert kan måske blive påsat et af de andre 4, som ikke er vist her.

Forudbestillingen af særkuverten skal foregå her fra Frimærkebankens hjemmeside.
Du trykker på knappen nederst på denne side og følger vejledningen på skærmen.

Men det er også vigtigt at gøre opmærksom på, at forudbestillingens gyldighed er afhængig af, at der efterfølgende indbetales
30 kroner pr. bestilt særkuvert til Frimærkebankens bankkonto. Betalingsoplysninger vil fremgå af den mail, du får tilsendt i forbindelse med bestillingen.

Det vil kun i begrænset omfang være muligt at købe særkuverten på Landsgildetinget i Vejen.

Men det allervigtigste er selvfølgelig fortsat at indsamle frimærkerne. I kan godt begynde at sætte slutspurten ind, så I kan forbedre jeres placering på indsamlingslisten og Frimærkebanken kan få nogle frimærker at sælge. For det er stadig sådan, at vi faktisk kan sælge flere, end vi har. Så selv om I er blevet dygtigere til at finde og indsamle dem, skulle vi gerne have lidt flere samlet sammen til fordel for Landsgildets nationale og internationale hjælpefonde!

Nils Liljeberg
"bankdirektør"