Nyt fra Frimærkebanken

Salg af særkuverter 2021

Det er med stor glæde, at Frimærkebankens bestyrelse kan præsentere særkuverten, der - som traditionen byder det - udgives i anledning af Landsgildetinget.

Kuverten kan du se her:

 


 

Og den kan forudbestilles allerede fra nu og frem til og med 10. september 2021 - se nederst på siden!

Bemærk, at vi forvente at anvende 5 forskellige frimærker tilfældigt fra den kommende serie med "Hverdagens Helte" fra PostNord - udkommer 16. september 2021 og derfor ikke vist i eksemplet.

Forudbestillingen af særkuverten skal foregå her fra Frimærkebankens hjemmeside.
Du trykker på knappen nederst på denne side og følger vejledningen på skærmen.

Men det er også vigtigt at gøre opmærksom på, at forudbestillingens gyldighed er afhængig af, at der
efterfølgende indbetales 30 kroner pr. bestilt særkuvert til Frimærkebankens bankkonto. Betalingsoplysninger vil fremgå af den mail, du får tilsendt i forbindelse med bestillingen.

Det vil kun i begrænset omfang være muligt at købe særkuverten på Landsgildetinget i Midddelfart.

Men det allervigtigste er selvfølgelig fortsat at indsamle frimærkerne. I kan godt begynde at sætte slutspurten ind, så I kan forbedre jeres placering på indsamlingslisten og Frimærkebanken kan få nogle frimærker at sælge. For det er stadig sådan, at vi faktisk kan sælge flere, end vi får ind. Så selv om I er blevet dygtigere til at finde og indsamle frimærker, skulle vi gerne have lidt flere samlet sammen til fordel for Landsgildets nationale og internationale hjælpefonde!

Nils Liljeberg
"bankdirektør"