Nyt fra Frimærkebanken


Indlæg til Sct. Georg december 2012


Ja, det er faktisk noget helt nyt for Frimærkebanken, at vi tilsyneladende må konstatere, at faldet i antallet af brugte frimærker er ved at slå igennem! Vi har i øjeblikket stor efterspørgsel fra vore aftagere på specielt brugte danske frimærker. Så hvis I i gildet har lidt (eller meget!) stående ”henne i hjørnet” vil vi være interesseret i at modtage dem snarest muligt til vores officielle post-adresse:

Frimærkebanken, Skovgårdsvænget 8, 8310 Tranbjerg J.

Som kompensation for vor mindre indtægter til bankens beholdning, har vi prøvet at deltage i et lokalt marked for frimærkeinteresserede. Dette nye tiltag lover godt for fremtiden, for selv om vi kun solgte for nogle få tusinde kroner, kan vi supplere vore indtægter til fordel for Sct. Georgs Gildernes Nationale og Internationale Hjælpefonde.

Vi er ud over de traditionelle frimærkeafklip også interesseret i at modtage frimærker i albums – hele eller dele af frimærkesamlinger - afklip med portostempler fra frankeringsmaskiner samt afklip af mobilporto. Afklipning og sortering af disse som for sædvanlige frimærker. Kort sagt modtager vi gerne: Alt, der har med frimærker at gøre!

Vi ønsker god fornøjelse med frimærkesamleriet og sender jer alle de bedste ønsker for julen og for det nye år!

Mange gildehilsner og takker
Nils Liljeberg
"bankdirektør"